новини

Insta Live – Рік війни, чат з Сібіллою фон Тідеманн

04.02.2023 | cb — Немає коментарів
0

Для тих, хто пропустив її виступ: Сібілла фон Тідеманн, співзасновниця Мюнхен Київ Квір, нещодавно була в Україні, для того, щоб дізнатися з перших вуст про війну, відвідати наших друзів і зібрати пожертви. Про це вона розповість у четвер, 23 лютого, о 19.30 на Instagram-каналі CSD та Munich Kyiv Queer.

В інтерв’ю з Франком Цубером з CSD Мюнхен Сібілла розповість про свій досвід, про те, як живуть наші друзі в Україні і те, як ми можемо їм допомогти. Ви можете прочитати її БЛОГ тут.

ЛГБТІК*-люди  особливо вразливі під час війни. Як і багато інших, вони втратили роботу, домівки, сім’ї та друзів, але як соціальна група вони додатково стикаються з особливими проблемами: наприклад, вони не можуть покладатися на стабільні сімейні структури, їхній правовий статус пари/сім’ї не визнається законодавством, вони щодня страждають від дискримінації та нападів. І це лише деякі з аспектів.

Приєднуйтесь до нас наступного четверга під час чату. Коментуйте, задавайте питання.

Коли: четвер, 23 лютого, о 19.30
Де: Інстаграм-канал мюнхенського прайду (CSD) та Мюнхен Київ Квір
Контакти: info@MunichKyivQueer.org
Організатори: CSD München, Munich Kyiv Queer

Ви можете допомогти


Індивідуальна допомога Munich Kyiv Queer має власну кампанію зі збору коштів: www.paypal.me/ConradBreyer – це кампанія для підтримки людей в Україні, з якими ми тісно співпрацювали протягом останніх десяти років. Вони наші друзі та партнери. Ми знаємо їх особисто і сумуємо за ними. Проте Munich Kyiv Queer – це ініціативна група, а не асоціація, тому ми не можемо видавати квитанцій про пожертвування. Але ми можемо допомогти швидко, прямо й безбюрократично. І ми це вже робимо.

Допомога ЛГБТІК* організаціям Для підтримки ЛГБТІК* в Україні ми допомогли створити Альянс Queer Emergency Aid Ukraine, до якого залучено багато німецьких правозахисних ЛГБТІК* організацій. Усі ці групи мають доступ до дуже різних правозахисних організаційв Україні та використовують зібрані кошти на терміново необхідну допомогу чи евакуацію квір-людей. Кожна пожертва допомагає і стовідсотково використовується на користь квір-людей в Україні. Тут ви також можете отримати квитанції про пожертвування. Пожертвувати можна ТУТ

Питання? www.munichkyivqueer.org/пожертви-2/

Житло для квір-біженців з України ЛГБТІК* часто стикалися з дискримінацією у своєму житті, тому квір-біженці є особливо вразливими. Багато з них травмовані, і тепер вони переживають повторну травму в бігах. Ми хочемо запропонувати їм дім, де вони почуватимуться комфортно і зможуть жити без страху.

Залежно від наявності, ми орендуємо дво-, три-, чотири- або п’ятикімнатні квартири і здаємо їх в суборенду людям, які цього потребують, як спільне житло. Наше об’єднання поки що не має свого фінансування, тому ми залежимо від пожертв. Наприклад, нам доводиться авансувати орендну плату та заставу, поки не втрутяться державні центри зайнятості.

Пожертвувати можна тут:

  • Münchner Bank eG
  • IBAN DE16 7019 0000 0003 1425 66
  • Munich Queer Homes e.V.

Питання? www.MunichQueerHomes.org

Коментарі закриті.