новини

«Коли прорвало Каховську греблю, будь-яка надія зникла»

20.07.2023 | cb — Немає коментарів
0

Ми, Munich Kyiv Queer, продовжуємо збирати історії ЛГБТІК* людей в Україні, питаючи їх, як вони живуть в умовах війни. Ми хочемо підвищити обізнаність про становище цієї вразливої соціальної групи та мобілізувати підтримку у вигляді пожертвувань. Це історія Наталі.

Наталя розповідає нам про свою ситуацію у Херсоні. Її дружина та дитина виїхали з країни ще на початку війни. Вона залишилася одна. Наталя весь час перебувала в окупованому районі, намагаючись вижити. Але потім прорвало Каховську греблю. НАТИСНІТЬ НА ФОТО, ЩОБ ПОДИВИТИСЯ ВІДЕО

Наталя зберігає спокій, коли розповідає про дні, що вона пережила після. Мабуть, це було пекло. Ви можете відчути, як її голос зривається. Тепер у них немає питної води, не завжди є електроенергія, немає роботи, немає засобів для існування.

Вона каже, що багато хто повернувся до звільненого Херсона з надією, але надії в неї вже немає. Наталя хоче лише вижити.

Ми намагаємось підтримувати Наталю. Ми думаємо, що це наш обов’язок допомогти їй, як і багатьом квірам в Україні.

Дякую ГО «Ти не один», особливо Олександрі Семеновій за допомогу у цьому відеопроекті. І дякую Мету та Стасу за роботу над субтитрами!!! Це значить дуже багато.

Ви можете допомогти


Індивідуальна допомога Munich Kyiv Queer має власну кампанію зі збору коштів: www.paypal.me/ConradBreyer – це кампанія для підтримки людей в Україні, з якими ми тісно співпрацювали протягом останніх десяти років. Вони наші друзі та партнери. Ми знаємо їх особисто і сумуємо за ними. Проте Munich Kyiv Queer – це ініціативна група, а не асоціація, тому ми не можемо видавати квитанцій про пожертвування. Але ми можемо допомогти швидко, прямо й безбюрократично. І ми це вже робимо.

Допомога ЛГБТІК* організаціям Для підтримки ЛГБТІК* в Україні ми допомогли створити Альянс Queer Emergency Aid Ukraine, до якого залучено багато німецьких правозахисних ЛГБТІК* організацій. Усі ці групи мають доступ до дуже різних правозахисних організаційв Україні та використовують зібрані кошти на терміново необхідну допомогу чи евакуацію квір-людей. Кожна пожертва допомагає і стовідсотково використовується на користь квір-людей в Україні. Тут ви також можете отримати квитанції про пожертвування. Пожертвувати можна ТУТ

Питання? www.munichkyivqueer.org/пожертви-2/

Коментарі закриті.