новини

Munich Kyiv Cabaret: Дреґ рятує життя!

01.10.2023 | cb — Немає коментарів
0

Новий випуск нашого благодійного дреґ-шоу минулої зими: Munich Kyiv Cabaret повертається. 4 листопада ми святкуємо квір-солідарність з нашими друзями в Україні та з України в театрі Drehleier. Початок о 20 годині. Отримайте квитки зараз.

Мюнхенський ведучий і продавець реальності Маркус Лайманн (фото: Верена Греммер; знизу праворуч) та перша українська дреґ-квін в Баварії Саманта Джексон (фото: Верена Греммер; знизу ліворуч) представлять вам українських та баварських артистів.

Усі вони зібралися разом, щоб підтримати ЛГБТІК* в Україні та з України, влаштувавши розважальний вечір кабаре. Екстравагантне шоу з дреґ, музикою, бурлеском, магією та комедією.

А ось наші гості з Німеччини

Коли на сцені enfant terrible німецької бурлескної сцени РУБІ Т’ЮЗДЕЙ у будь-якому випадку стає гаряче. Рубі виступає по всій Європі як виконавець нео-бурлеску протягом одинадцяти років. Цей вид мистецтва не тільки дозволяє артистці грати з жіночністю та чуттєвістю у творчий та гумористичний спосіб, але й ставити під сумнів соціальні норми та розмивати кордони.

Її майстерність дозволяє Рубі перевтілюватися у безліч ролей: вона грає пухнастого зайчика так само переконливо, як і Рубена Т’юздей, який вибухає маскулінністю – Рубі була першим дреґ-кінгом у Мюнхені.

МЕРРІТТ ОКРАСІ — україно-мюнхенський дреґ-квінг. (Фото: Merlyn Charles Nieto; знизу ліворуч) Чарівний арлекін, вінтажний принц бешкетної безодні, хамелеон-кросовер, який літає крізь простір і час – він приземлився на сцені звідкись із космосу. Меррітт каже: “Гендер – це конструкт, тож будуйте свій власний”.

ПЕРРІ СТРОЙКА робить дивні речі (фото: Верена Греммер; знизу праворуч) і оздоблює свою нижню білизну стразами. Естетично мюнхенський дреґ-кінг є чимось середнім між кемпом і власником кемпінгу. У своїх виступах він хотів би показати людям пришелебкувату сторону мужності.

З української сторони ми побачимо

БІ КВІНГ (фото внизу зліва) потрапив до Німеччини через війну. Вони люблять розважати публіку своєю енергією та імпровізованими танцювальними рухами. Поєднання її пристрасті до танцю з дреґом – це досвід, який вражає.

Загадкова ВІРЕНА (фото праворуч внизу), переможниця «Голосу Запоріжжя», також уже більше року живе в Німеччині. Вона дала тут багато концертів і надихає шанувальників своїм виразним голосом.

Також з радістю представляємо вам наших ведучих

Український амбасадор дреґ-культури САМАНТА ДЖЕКСОН з Одеси має великий сценічний талант і ще більше серце. ЇЇ голос неймовірно вражає попри тугу за Батьківщиною, яку їй довелося покинути через війну. Своїми піснями вона нагадує нам про Україну. Її бажання: життя у свободі! Саманта каже: “Всі люди в цьому світі заслуговують на те, щоб бути вільними у виборі того, кого вони кохають, і бути тими, ким вони є”.

Продавець реальності МАРКУС ЛАЙМАНН – місіонер інтелектуальних розваг. Тому стиль його магічних програм більше кабаре, ніж серйозно магічний. У центрі уваги завжди розважання для глядачів. У часи, коли для вибагливого глядача вже немає чудес, важливіше звернутись до нього прямо, змусити його розсміятися чи задуматися, чи здивувати.

І останнє, але не менш важливе

Наш сценічний помічник – молодий овоч і єдине джерело вітамінів, що добровільно допомагає збирати нижню білизну: це наша мила Радісхен (укр. Редиска)!

Munich Kyiv Cabaret – це благодійний вечір для квір-жертв війни. Всі артисти відмовилися від гонорарів, а вхідний квиток піде на користь українським ЛГБТІК*, які потребують допомоги або є біженцями. На вході за інформаційною стійкою на вас чекатиме квір-команда Munich Kyiv Queer, яка відповість на всі ваші запитання.

Munich Kyiv Extravaganza Благодійне Дреґ Шоу на допомогу Мюніх Київ Квір
Коли Субота, 4 листопада 2023, 20:00; вхід з 18.30.
Де Drehleier, Rosenheimer Straße 123
Вартість 29/25 євро плюс плата за попереднє бронювання, ПРИДБАТИ КВИТКИ ТУТ
Організатори Munich Kyiv Queer, Drehleier

Ви можете допомогти


Індивідуальна допомога Мюнхен Київ Квір проводить власну кампанію зі збору коштів на сайті www.paypal.me/ConradBreyer, щоб підтримати квір-людей в Україні, які потребують допомоги або змушені мігрувати. Чому? Тому що не всі ЛГБТІК*-люди мають доступ до місцевих ЛГБТІК*-організацій. Ця допомога є прямою, швидкою і безкоштовною, якщо ви обираєте опцію “Для друзів і сім’ї” на PayPal. Якщо у вас немає PayPal, ви можете надіслати гроші на приватний рахунок Конрада Брейєра, IBAN: DE427015000021121454.

Всі запити від спільноти ретельно перевіряються нашими партнерськими організаціями в Україні. Якщо вони можуть допомогти самі, вони беруть на себе відповідальність. Якщо потреба в допомозі перевищує їхні (фінансові та/або матеріальні) можливості, ми втручаємося.

Допомога ЛГБТІК* організаціям Для підтримки ЛГБТІК* в Україні ми допомогли створити Альянс Queer Emergency Aid Ukraine, до якого залучено багато німецьких правозахисних ЛГБТІК* організацій. Усі ці групи мають доступ до дуже різних правозахисних організаційв Україні та використовують зібрані кошти на терміново необхідну допомогу чи евакуацію квір-людей. Кожна пожертва допомагає і стовідсотково використовується на користь квір-людей в Україні. Тут ви також можете отримати квитанції про пожертвування. Пожертвувати можна ТУТ

Питання? www.munichkyivqueer.org/пожертви-2/

Коментарі закриті.