новини

»Мій малий бізнес зазнав краху«

12.08.2023 | cb — Немає коментарів
0

Ми, Munich Kyiv Queer, продовжуємо збирати історії ЛГБТІК* людей в Україні, питаючи їх, як вони живуть в умовах війни. Ми хочемо підвищити обізнаність про становище цієї вразливої соціальної групи та мобілізувати підтримку у вигляді пожертвувань. Це історія Наталі.

Наталя мала невеликий бізнес у Дніпрі. Вона його мусила закрити через війну. Місто часто обстрілюють, іноді немає світла та води. Як за таких обставин очікувати клієнтів?! ВІДЕО

Позбавлена будь-якого доходу, вона почала шукати допомоги і звернулася до «Ти не один». Громадська організація з Житомира надала їй ваучери на предмети гігієни, продукти харчування та медикаменти, за що Наталя дуже вдячна.

«Ти не один» підтримується німецьким альянсом Queere Nothilfe Ukraine (Queer Emergency Aid Ukraine), частиною якого є Munich Kyiv Queer. Тут допомагають ваші гроші! Ваш внесок має результат: Наталя буквально вижила на війні завдяки вашій підтримці!

Дякуємо ГО «Ти не один», особливо Олександрі Семеновій за допомогу у цьому відеопроекті. І дякуємо Мету та Стасу за роботу над субтитрами та Нікіті за переклад на українську з німецької та англійської!

Ви можете допомогти


Індивідуальна допомога Munich Kyiv Queer має власну кампанію зі збору коштів: www.paypal.me/ConradBreyer – це кампанія для підтримки людей в Україні, з якими ми тісно співпрацювали протягом останніх десяти років. Вони наші друзі та партнери. Ми знаємо їх особисто і сумуємо за ними. Проте Munich Kyiv Queer – це ініціативна група, а не асоціація, тому ми не можемо видавати квитанцій про пожертвування. Але ми можемо допомогти швидко, прямо й безбюрократично. І ми це вже робимо.

Допомога ЛГБТІК* організаціям Для підтримки ЛГБТІК* в Україні ми допомогли створити Альянс Queer Emergency Aid Ukraine, до якого залучено багато німецьких правозахисних ЛГБТІК* організацій. Усі ці групи мають доступ до дуже різних правозахисних організаційв Україні та використовують зібрані кошти на терміново необхідну допомогу чи евакуацію квір-людей. Кожна пожертва допомагає і стовідсотково використовується на користь квір-людей в Україні. Тут ви також можете отримати квитанції про пожертвування. Пожертвувати можна ТУТ

Питання? www.munichkyivqueer.org/пожертви-2/

Коментарі закриті.