новини

«Ви ніколи не відмовляли мені»

01.08.2023 | cb — Немає коментарів
0

Ми, Munich Kyiv Queer, продовжуємо збирати історії ЛГБТІК* з України, розпитуючи їх, як їм живеться в умовах війни. Ми хочемо привернути увагу до ситуації цієї вразливої соціальної групи та мобілізувати підтримку у вигляді донатів. Це історія Дарії.

Війна змусила Дарію переїхати із Запоріжжя, яке чи не щодня піддається нападам, до Харкова. Але в неї не було ні роботи, ні доходу, тому їй довелося шукати допомогу. ВІДЕО

Знайшла її завдяки житомирській організації «Ти не один». Завдяки коштам німецької організації Queere Nothilfe Ukraine (Queer Emergency Aid), частково вашим пожертвам, вони змогли підтримати Дарію. Їй потрібні гроші, щоб купити їжу, засоби гігієни та оплатити квартплату.

Дарія дуже вдячна

«Вони жодного разу мені не відмовили», — каже вона. Дякуємо за допомогу, друзі!

Дякую ГО «Ти не один», особливо Олександрі Семеновій, за те, що з нами здійснили цей відеопроект. Дякую Мету і Стасу за роботу над субтитрами. І дякую Нікіті за український переклад.

Ви можете допомогти


Індивідуальна допомога Munich Kyiv Queer має власну кампанію зі збору коштів: www.paypal.me/ConradBreyer – це кампанія для підтримки людей в Україні, з якими ми тісно співпрацювали протягом останніх десяти років. Вони наші друзі та партнери. Ми знаємо їх особисто і сумуємо за ними. Проте Munich Kyiv Queer – це ініціативна група, а не асоціація, тому ми не можемо видавати квитанцій про пожертвування. Але ми можемо допомогти швидко, прямо й безбюрократично. І ми це вже робимо.

Допомога ЛГБТІК* організаціям Для підтримки ЛГБТІК* в Україні ми допомогли створити Альянс Queer Emergency Aid Ukraine, до якого залучено багато німецьких правозахисних ЛГБТІК* організацій. Усі ці групи мають доступ до дуже різних правозахисних організаційв Україні та використовують зібрані кошти на терміново необхідну допомогу чи евакуацію квір-людей. Кожна пожертва допомагає і стовідсотково використовується на користь квір-людей в Україні. Тут ви також можете отримати квитанції про пожертвування. Пожертвувати можна ТУТ

Питання? www.munichkyivqueer.org/пожертви-2/

Коментарі закриті.