проекти

The EMU Edinburgh Munich Ukraine Three City Sports Challenge

24.01.2021 | cb — Немає коментарів
0
The EMU Edinburgh Munich Ukraine Three City Challenge feat. Stas Mishchenko

Хочете залишатися фізично активними цієї зими, але вам потрібен невеликий поштовх і трохи мотивації? Тоді вам до нас! Разом з нашими партнер/ками з LEAP Sports в Единбурзі ми організовуємо виклик «Three City Challenge» від Мюнхен Київ Квір. Ми запрошуємо вас приєднатися! More EMU? If you like to sing, click here.

#KeepMoving #StayMotivated #GetConnected

Виклик відкритий для всіх, і спланований так, що насправді ВСІ зможуть взяти участь. Абсолютно будь-який вид спорту та активності вітаються, від атлетики та балету до йоги чи зорбінгу. Навички теж не перепона: вам не потрібно бути просунутими, міцними та спортивними, щоб приєднатися, тому що ви самі визначаєте свої власні цілі.

Можливо, ви плануєте пройти певний комплекс вправ, або ви просто хочете вставати з улюбленого дивану раз на тиждень. Ви можете тестувати нове онлайн-тренування, або ви просто ставите собі за мету подолати внутрішнього лінивця та регулярно виходити на прогулянки. У будь-якому випадку, головне — бути активними та рухатися! 

Все досить просто і працює так:

  • Перейдіть на сайт та заповніть форму
  • Приєднайтесь до нашої закритої групи у Facebook (ми запросимо вас після реєстрації за наведеним вище посиланням) та/або слідкуйте за нашим обліковим записом в Instagram mkq_sport
  • Розкажіть нам, які активності ви робите для виклику
  • Тренуйтесь регулярно в період з 01 лютого (ви можете приєднатись і пізніше) до кінця квітня
  • Тримайте нас в курсі, публікуйте не рідше одного разу на тиждень фото у Facebook групі та/або постіть у Instagram

Заради мотивації ми запрошуємо до цього виклику ЛГБТІК* людей з трьох міст-партнерів — Мюнхена, Києва та Единбурга. Якщо ви живете в іншому місті та хочете приєднатися — звичайно, ласкаво просимо!

Протягом всього виклику ми будемо підтримувати, ділитись досвідом та заохочувати одні одних на наших ресурсах. Всі, хто опублікують щотижневі пости (не менше 8 разів за весь челендж) отримають спеціально розроблене свідоцтво та автоматично візьмуть участь у розіграші призу (місцеві ласощі з трьох міст). 

Навіщо цей проєкт, чому зараз?

За допомогою цього проєкту ми в Мюнхен Київ Квір хочемо досягнути двох цілей. Перш за все, мова йде про підтримку нашої спільноти в тривалих та напружених умовах локдауну. Через те, що зачинені спортивні майданчики, тренажерні зали та басейни, багато хто з нас тимчасово втратили наш основний доступ до спорту, фітнесу та фізичних вправ, а також наших постійних партнерів та партнерок з тренувань. Крім того, ми всі дотримуємося правил соціальної дистанції й навіть якщо ми бачимось з кимось за межами власної родини — це відбувається набагато рідше. Тому ми вважаємо за потрібне зробити щось, як для фізичного й ментального здоров’я, так і для нашої згуртованості як спільноти. Цим проєкт ми хочемо підштовхнути всіх нас та допомогти бути фізично та соціально активними.

The EMU is the mascot of the Three City Challenge after the initials of Edinburgh, Munich and Ukraine. The bird can run really fast. Graphics: Stanislav Mishchenko

Крім того, цей проєкт являє собою наш перший обережний, проте дуже оптимістичний крок в якості аутріч-програми для Гей-ігор 2026 року (Gay Games 2026), на проведення яких претендує мюнхенська спільнота. Ми в Мюнхен Київ Квір підтримуємо кандидатуру нашого міста і одразу ж зробили її приводом, щоб привернути увагу до спортивного ландшафту ЛГБТІК* в нашому місті-побратимі Києві, а також в інших містах України.

Ми з нетерпінням чекаємо на вашу участь!

На цю мить ми працюємо над довгостроковою аутріч-програмою. Ми думаємо масштабно і вже починаємо підготовку, контактуємо зі спортивною ЛГБТІК* сценою, що зростає в Україні, шукаємо шляхи для підтримки напередодні Гей-ігор. За допомогою цього проєкту ми хотіли б познайомити членів спільноти з України з зацікавленими сторонами у відповідних сферах та видах спорту з міст-побратимів Мюнхена та Единбурга. Це створить міцну основу для обміну, взаємної підтримки та спільних майбутніх проєктів.

* Заради безпеки та конфіденційності всіх учасників та учасниць, ми створили закриту групу Facebook для цього виклику. Всі, хто хочуть приєднатися до групи, повинні спочатку подати заявку, яка потім буде перевірена нашими спеціально підібраними модератор/ками. Альтернативно, ви будете запрошені до групи безпосередньо цими модератор/ками. Жоден контент, розміщений в групі, не буде публікуватися зовні без дозволу представлених осіб. Всі члени мають дотримуватись правил групи.

Якщо у вас є побоювання або питання з приводу групи безпеки — пишіть нам на адресу sport@munichkyivqueer.org.

Коли: 1 February – 30 April 2021
Контакт:
sport@munichkyivqueer.org
Організатори:
LEAP Sports, CSD München, Munich Kyiv Queer

Коментарі закриті.