новини

Дні лесбійської культури у Мюнхені: прем’єра театру

11.10.2015 | cb — Немає коментарів
0

https://munichkyivqueer.org/wp-content/uploads/2013/04/d24795d0cfca2.png

Німецька прем’єра лесбійсько-феміністської вистави в чотирьох діях з України. Акторки професійно інтерпретують історії, розказані реальними українками. Ми з гордістю презентуємо театральну групу ЖИВА_я. Назва відсилає до давньо-слов’янської богині життєвих сил, кохання та мудрості Живи. Учасниці театру Настя та Свєта сфокусувалися на явищах гендерних ролей та жіночності, намагаються розглянути їх з різних точок зору та подолати внутрішню гомофобію. ЖИВА_я – надихаючі, чарівні, відкриті та іноді сумні.

Глядачі, які бажають прийняти активну участь у виставі, матимуть змогу це зробити після презентації, коли відбудуться дебати між аудиторією та персонажами, втіленими акторками. Для зручності буде забезпечено переклад, а також німецькі субтитри під час вистави. Окрім цього, на вас чекають музика та фотовиставка, яка покаже реальні обличчя героїнь, зіграних акторками. Вартість квитка 8/6 Евро. В кінці ми запросимо вас скуштувати українські страви. Будемо раді бачити всіх, незалежно від гендеру!

Театр “Спів, спогад, діалог, молитва”: п’ятниця, 6 листопада 2015 о 19.30.; Eine-Welt-Haus, Schwanthalerstraße 80, Мюнхен

Залишити відповідь