новини

Виставка Suburbia, me!

26.08.2015 | cb — Немає коментарів
0

Ivan Kisil

Іван живе за Дніпром, далеко від мальовничих вулиць та парків української столиці. У Києва два обличчя; Івану потворне лице міста більш знайоме, ніж хороше. Він викладає німецьку мову в передмісті;  саме тут він кожної неділі виходить на полювання. Озброївшись камерою, він спостерігає сцени з життя.

За кожною фотографією стоїть історія. Часто Іван описує пригоди свого альтер-его, Брутта. Під цим псевдонімом він публікує свій блог; Брутт може насолоджуватись тим життям, яке недоступне Іванові, гею з України. Тож, Іван зі своєю камерою спостерігають за Бруттовими історіями. «Вони говорять дуже розкуто – про жінок, політику, секс, пиво, знайомих. Я бачу його там кожного дня. Він супермачо. Ми зустрічаємося по суботах, опівночі. Він не цілується. Він просто стоїть – голий, дивиться на мене та збуджується. Він вкладається, я його трахаю… Вони говорять дуже розкуто про жінок, політику та футбол. І вони мовчать про те, що кожен з них дзвонить мені раз на тиждень та вкладається в моє ліжко».

Іванові розповіді проникають під шкіру. Це правда чи ні? Це своєрідна поезія, що зворушує та шокує. Іван сам був жертвою мобінгу. «Немає тут геїв. Тут є тіні, вітер та безкінечний простір. І мене тут немає. Тільки мої очі бачать усе».

З 6 по 26 вересня 2015;

відкриття: неділя, 6 вересня 2015 о 19.30.

Місце проведення: Комунікаційний та культурний центр для геїв «Sub», Müllerstraße 14, Мюнхен

(CSD München, КиївПрайд, Munich Kiev Queer, Відділ культури м. Мюнхен)

Залишити відповідь