Munich Kyiv Cabaret: XXL edition

Munich Kyiv Cabaret повертається — цього разу у форматі XXL. Благодійне дреґ-шоу відбудеться 2 листопада в театрі Drehleier з участю десяти дреґ-артистів, зірок бурлеску та відомих співаків. Всі вони відмовилися від гонорарів, а кошти від продажу квитків підуть на допомогу квір-жертвам війни в Україні. Початок шоу о 20:00. КУПИТИ

Ведучі — зірка мюнхенського бурлеску Рубі Т’юздей та перша українська дреґ-квін у Баварії Саманта Джексон. Чекайте на вечір, сповнений дреґ-шоу, музики, бурлеску та комедії.

Але спочатку дозвольте представити наших ведучих.

Наші ведучі

Коли на сцені enfant terrible німецької бурлескної сцени Рубі Т’юздей у будь-якому випадку стає гаряче. Рубі виступає по всій Європі як виконавець нео-бурлеску протягом одинадцяти років. Цей вид мистецтва не тільки дозволяє артистці грати з жіночністю та чуттєвістю у творчий та гумористичний спосіб, але й ставити під сумнів соціальні норми та розмивати кордони.

Її майстерність дозволяє Рубі перевтілюватися у безліч ролей: вона грає пухнастого зайчика так само переконливо, як і Рубена Т’юздей, який вибухає маскулінністю – Рубі була першим дреґ-кінгом у Мюнхені.

Українська драг-амбасадорка Саманта Джексон з Одеси має велику сценічну присутність, велике серце та ще більший голос. Її любов до рідної країни відчувається в кожній ноті її пісень, і це особливо помітно через тугу за домівкою, яку вона залишила через війну.

Саманта захищає свободу та рівність. Вона майстерно володіє різними жанрами — від опери до попу, джазу, року. Як каже Саманта: “Кожна людина має право на свободу вибору любові та самовираження”.

Саманта прибула до Мюнхена як біженка два роки тому й зараз гастролює Європою зі своїм драг-шоу. 16 грудня вона виступить із першим сольним шоу в Drehleier.

А ось артисти, які будуть виступати у шоу:

Наші перформанси

Чарівна Вікі Вояж завжди варта уваги! Вона веде свою аудиторію в захоплюючу подорож світом дреґ-мистецтва. Як міжнародна виконавиця, ведуча та артистка, Вікі дарує свої шоу з неймовірними образами, вражаючим макіяжем, харизмою, гумором і витонченістю. Ми знаємо її як яскравого метелика, блискучу фею вогню, легендарну снігову королеву та милу місцеву героїню в дирндлі. До того ж, вона ще й чудово володіє мистецтвом танцю на пілоні!

Бібі Лебон може просто все. Він тісно пов’язаний з гентським бурлеск-гуртом Cabaret Cuberdon у Бельгії та має власну театральну компанію: Goodone Productions. Він викладає танцювальні та театральні майстер-класи в Kopergietery та Shoonya Dance і розробив власний стиль танцю: Cissy Ball.

Бібі ставить хореографію та виступає як сольний акробат на шовкових тканинах або разом із Vilja Duo. Він з’являвся в телесеріалі LISA як інспектор Ван Хекке; він актор і модель. Він створює шоу для себе та інших (таких як “Venus in Libra”).

Бібі гастролює по всьому світу, поєднуючи всі ці дисципліни. Він також навчає людей цирку, музиці, співу та театру. Його девіз: “Створення повсякденних життєвих чудес”.

Міс Тіззі & Меррітт

Міс Тіззі — це монстр-дреґ-квін. Цей стиль ще досить молодий у дреґ-культурі, але стає все популярнішим. Він поєднує в собі широкий спектр стилів: кемп, хоррор, гламур, огиду, фетиш, бурлеск та багато іншого. Міс Тіззі виходить на сцену як вигадана істота, яка характеризується страхами та боротьбою.

Вона протестує проти реальності, стандартів краси та соціальних норм. Тіззі живе в Парижі. Її улюблений колір: зелений.

Меррітт Окрасі — україно-мюнхенський дреґ-квінг. Чарівний арлекін, вінтажний принц бешкетної безодні, хамелеон-кросовер, який літає крізь простір і час – він приземлився на сцені звідкись із космосу. Меррітт каже: “Гендер – це конструкт, тож будуйте свій власний”.

Ксені, Перрі, Іріс і таємничий акт

Ксені Слей — ваша улюблена українська демониця, яка вас паралізує. Ксені прямує до нас з Дюссельдорфа, де вона організовує багато заходів для квір-мігрантів, таких як шоу “Поза межами”. Будьте готові до захоплюючих акробатичних номерів з великою дозою слаю та клоунади! Виступи Ксені є унікальним поєднанням її українського походження та циркового досвіду. Вона готова засліпити вас!

Перрі Стройка робить дивні речі і оздоблює свою нижню білизну стразами. Естетично мюнхенський дреґ-кінг є чимось середнім між кемпом і власником кемпінгу. У своїх виступах він хотів би показати людям пришелебкувату сторону мужності.

Іріс Вайт — співачка, DJ і автор пісень з Тернополя, Україна. Їй довелося покинути свій дім через війну, і зараз вона намагається побудувати нове життя в Мюнхені. Вона не багато говорить, але коли вона репує, здається, ніби їй є що сказати світові. Її музика зворушлива.

І, нарешті, ми вітаємо поп-зірку, який вже еротизував цілі зали своїм голосом і екстатичними рухами. Наразі ми не можемо розкрити ім’я нашого таємничого гостя. Лише стільки: він велике ім’я в Україні.

For charity, bitch!

Мюнхен Київ Кабаре — це благодійний вечір для квір-жертв війни. Артисти повністю відмовляються від своїх гонорарів; вхідні кошти будуть передані українським ЛГБТІК*, які перебувають у скруті або тікають від війни. Команда Мюнхен Київ Квір чекає на вас біля інформаційної стійки на вході, щоб відповісти на всі ваші запитання.

Мюнхен Київ Кабаре Благодійний Драг-Шоу на підтримку українських ЛГБТІК*
Коли Субота, 2 листопада 2024, 20:00; Вхід/Їжа з 18:30
Де Театр Drehleier, Rosenheimer Straße 123
Квитки 29/25 Євро плюс збори за бронювання, КУПИТИ
Організовано Мюнхен Київ Квір

Ви можете допомогти

Індивідуальна допомога Мюнхен Київ Квір проводить власну кампанію зі збору коштів на сайті www.paypal.me/ConradBreyer, щоб підтримати квір-людей в Україні, які потребують допомоги або змушені мігрувати. Чому? Тому що не всі ЛГБТІК*-люди мають доступ до місцевих ЛГБТІК*-організацій. Ця допомога є прямою, швидкою і безкоштовною, якщо ви обираєте опцію “Для друзів і сім’ї” на PayPal. Якщо у вас немає PayPal, ви можете надіслати гроші на приватний рахунок Конрада Брейєра, IBAN: DE427015000021121454.

Всі запити від спільноти ретельно перевіряються нашими партнерськими організаціями в Україні. Якщо вони можуть допомогти самі, вони беруть на себе відповідальність. Якщо потреба в допомозі перевищує їхні (фінансові та/або матеріальні) можливості, ми втручаємося.

Допомога ЛГБТІК* організаціям Для підтримки ЛГБТІК* в Україні ми допомогли створити Альянс Queer Emergency Aid Ukraine, до якого залучено багато німецьких правозахисних ЛГБТІК* організацій. Усі ці групи мають доступ до дуже різних правозахисних організаційв Україні та використовують зібрані кошти на терміново необхідну допомогу чи евакуацію квір-людей. Кожна пожертва допомагає і стовідсотково використовується на користь квір-людей в Україні. Тут ви також можете отримати квитанції про пожертвування. Пожертвувати можна ТУТ

Питання? www.munichkyivqueer.org/пожертви/





















Повернутися до огляду