новини

Серія соціальних відеороликів: все про гомосексуальність за 15 хвилин

28.08.2013 | cb — Немає коментарів
0

Креативна команда «Гей-альянс Україна» зняла серію соціальних відеороликів, в яких охоплено спектр ключових понять про геїв, лесбіянок і бисексуалів. Чотири короткометражні фільми доступно і просто відповідають на наріжні питання. Що таке гомосексуальність і яка її природа? Як живуть гомосексуальні пари і звідки в одностатевих сім’ях беруться діти? Чим небезпечна гомофобія і як зберегти свободу думок? За що бореться ЛГБТ-рух і чому права геїв, лесбіянок, бісексуалів і трансгендерів – це права людини?

Часть 1. Что такое гомосексуальность?

Частина 1. Що таке гомосексуальність?

Це перевага представників своєї статі в якості об’єкта любовних відносин та еротичного потягу. Гомосексуальність – одна з трьох рівноцінних сексуальних орієнтацій, разом з гетеросексуальною та бісексуальною. Докладніше про це дивіться у відео.

Часть 2. Гомосексуальные семьи

Частина 2. Гомосексуальні сім’ї

Гомосексуальні люди, як і всі, прагнуть до створення сім’ї. Статистика країн, в яких реєструються одностатеві союзи, говорить про те, що такі пари не менш стабільні, ніж гетеросексуальні. Докладніше про це дивіться у відео.

Часть 3. Гомофобия

Частина 3. Гомофобія

Негативна реакція на гомосексуальність і пов’язані з нею суспільні явища називається гомофобією. Гомофобія розглядається в міжнародних документах в одному ряду з расизмом, ксенофобією та антисемітизмом. Докладніше про це дивіться у відео.

Часть 4. ЛГБТ-движение

Частина 4. ЛГБТ-рух

ЛГБТ-рух – це суспільно-політичний рух, метою якого є дотримання прав людини, подолання дискримінації та визнання права всіх людей бути такими, як вони є. Докладніше про це дивіться у відео.

Залишити відповідь