новини

«Мій будинок пошкоджено»

25.08.2023 | cb — Немає коментарів
0

Ми, Munich Kyiv Queer, продовжуємо збирати історії ЛГБТІК* людей в Україні, питаючи їх, як вони живуть в умовах війни. Ми хочемо підвищити обізнаність про становище цієї вразливої соціальної групи та мобілізувати підтримку у вигляді пожертвувань. Це історія Тетяни.

Тетяна показує нам, що зробила війна з її домом. Ви бачите, яких збитків завдали обстріли російської армії. І вони ще не відремонтували його, щоб показати світові та поширити повідомлення: Ми не здаємось! Ми не забудемо! ВІДЕО

ГО «Ти не одна» з Житомира надала Тетяні сертифікати на продукти харчування та предмети гігієни.

«Ти не один» підтримується німецькою організацією Queere Nothilfe Ukraine (Queer Emergency Aid Ukraine) і Munich Kyiv Queer є однією з 40 ЛГБТІК*-організацій у Німеччині, які рік тому об’єдналися для створення цього альянсу. Як бачите: ваші пожертви справді допомагають. Тетяна дуже вдячна!

Дякуємо ГО «Ти не один», особливо Олександрі Семеновій за допомогу у цьому відеопроекті. І дякуємо Мету та Стасу за роботу над субтитрами та Нікіті за переклад на українську з німецької та англійської!

Ви можете допомогти


Індивідуальна допомога Мюнхен Київ Квір проводить власну кампанію зі збору коштів на сайті www.paypal.me/ConradBreyer, щоб підтримати квір-людей в Україні, які потребують допомоги або змушені мігрувати. Чому? Тому що не всі ЛГБТІК*-люди мають доступ до місцевих ЛГБТІК*-організацій. Ця допомога є прямою, швидкою і безкоштовною, якщо ви обираєте опцію “Для друзів і сім’ї” на PayPal. Якщо у вас немає PayPal, ви можете надіслати гроші на приватний рахунок Конрада Брейєра, IBAN: DE427015000021121454.

Всі запити від спільноти ретельно перевіряються нашими партнерськими організаціями в Україні. Якщо вони можуть допомогти самі, вони беруть на себе відповідальність. Якщо потреба в допомозі перевищує їхні (фінансові та/або матеріальні) можливості, ми втручаємося.

Допомога ЛГБТІК* організаціям Для підтримки ЛГБТІК* в Україні ми допомогли створити Альянс Queer Emergency Aid Ukraine, до якого залучено багато німецьких правозахисних ЛГБТІК* організацій. Усі ці групи мають доступ до дуже різних правозахисних організаційв Україні та використовують зібрані кошти на терміново необхідну допомогу чи евакуацію квір-людей. Кожна пожертва допомагає і стовідсотково використовується на користь квір-людей в Україні. Тут ви також можете отримати квитанції про пожертвування. Пожертвувати можна ТУТ

Питання? www.munichkyivqueer.org/пожертви-2/

Коментарі закриті.