новини

Мюнхенськo-Kиївська Феєрія

16.04.2023 | cb — Немає коментарів
0

Рандеву заради доброї справи. У дусі давнього партнерства між Мюнхеном та Києвом, Drag-артисти з України та Німеччини вкотре об’єднали зусилля з Munich Kyiv Queer, щоб зібрати кошти на важливу роботу, яку проводить Munich Kyiv Queer для квір-жертв війни, влаштувавши вечір-кабаре 10 червня. Піднімаємо завісу!

Чарівні гості та чудове шоу: мюнхенська Drag queen VICKY VOYAGE лідирує в міжнародному світі кабаре. Виступ Vicky завжди вартий того, щоб його відвідати. З харизмою та дотепним гумором вона заворожує аудиторію протягом усього вечора. На гостей чекає барвисте попурі від української та німецької Drag-естради.

Перш ніж почати, ми коротко презентуємо наших приголомшливих гостей сцени:

На вас чекає гаряче шоу від RUBY TUESDAY, яка є зіркою німецької бурлеск-сцени. Ruby Tuesday вже більше десяти років виступає по всій Європі в жанрі нео-бурлеску. Цей вид мистецтва не тільки дозволяє артистці грати з жіночністю та чуттєвістю у творчий та гумористичний спосіб, але й ставити під сумнів соціальні норми та розмивати кордони.

Її майстерність дозволяє Ruby перевтілюватися у безліч ролей: вона грає пухнастого зайчика так само переконливо, як і Ruben Tuesday, який вибухає маскулінністю – Ruby була першим drag king в Мюнхені.

Український амбасадор drag-культури SAMANTHA JACKSON з Одеси має великий сценічний талант і ще більше серце. ЇЇ голос неймовірно вражає попри тугу за Батьківщиною, яку їй довелося покинути через війну. Своїми піснями вона нагадує нам про Україну. Її бажання: життя у свободі! Саманта каже: “Всі люди в цьому світі заслуговують на те, щоб бути вільними у виборі того, кого вони кохають, і бути тими, ким вони є”.

Drag King Holey Father. Фото: Merlyn Charles Nieto

Мюнхенський drag-феномен HOLEY FATHER поєднує крізь свою майстерність поп-культуру та соціальну критику у веселому тоні. Holey змушує людей не тільки сміятися і плакати, але також піддавати питанню соціальні норми.

AGNETA LINCHEVSKAYA із Берліна – ікона інтелектуального еротизму та найбільша порушниця правил бурлеску. Вона вперто відмовляється працювати за законами жанру і любить самостверджуватися. Її підозрюють у тому, що вона подвійний агент, який працює під прикриттям артистки кабаре – ультрасексуальної, аристократичної, розумної і надзвичайно небезпечної! Підозріло, чи не так? Приєднуйтесь до нас на “Munich Kyiv Extravaganza”, щоб дізнатися правду.

LIUDMYLA KURALIESOVA наразі мешкає у Швейцарії. Співачка з Одеси впевнено почувається у всіх музичних жанрах – від року до опери. Її виступи пронизані українською культурою. У кожній пісні відчувається безмежний простір українського степу, теплий бриз Чорного моря та велич українських Карпат.

Творчість Людмили поєднує в собі нестримну силу незалежної жінки з її чутливою ліричною натурою. Своєю творчістю Людмила привертає увагу світової спільноти до війни в Україні. Вона вірить у рівні права для всіх людей.

MERRITT OCRACY – україно-мюнхенський Drag-Quing. Чарівний арлекін, вінтажний принц бешкетної безодні, хамелеон-кросовер, який літає крізь простір і час – він приземлився на сцені звідкись із космосу. Merritt каже: “Гендер – це конструкт, тож будуйте свій власний”.

Munich Kyiv Extravaganza (флаєр: Станіслав Міщенко) – це благодійний вечір для квір-жертв війни. Всі артисти відмовилися від гонорарів, а вхідний квиток піде на користь українським ЛГБТІК*, які потребують допомоги або є біженцями. На вході за інформаційною стійкою на вас чекатиме квір-команда Munich Kyiv Queer, яка відповість на всі ваші запитання.

Munich Kyiv Extravaganza Вечір кабаре за підтримки Munich Kyiv Queer
Коли: Субота, 10 червня 2023 року, 20:00; вхід з 18:30
Де: Wirtshaus zum Isartal, Brudermühlstraße 2
Вартість: 29 євро плюс збір за попереднє бронювання, КУПИТИ
Організатори: Munich Kyiv Queer, CSD München

Ви можете допомогти


Індивідуальна допомога Munich Kyiv Queer має власну кампанію зі збору коштів: www.paypal.me/ConradBreyer – це кампанія для підтримки людей в Україні, з якими ми тісно співпрацювали протягом останніх десяти років. Вони наші друзі та партнери. Ми знаємо їх особисто і сумуємо за ними. Проте Munich Kyiv Queer – це ініціативна група, а не асоціація, тому ми не можемо видавати квитанцій про пожертвування. Але ми можемо допомогти швидко, прямо й безбюрократично. І ми це вже робимо.

Допомога ЛГБТІК* організаціям Для підтримки ЛГБТІК* в Україні ми допомогли створити Альянс Queer Emergency Aid Ukraine, до якого залучено багато німецьких правозахисних ЛГБТІК* організацій. Усі ці групи мають доступ до дуже різних правозахисних організаційв Україні та використовують зібрані кошти на терміново необхідну допомогу чи евакуацію квір-людей. Кожна пожертва допомагає і стовідсотково використовується на користь квір-людей в Україні. Тут ви також можете отримати квитанції про пожертвування. Пожертвувати можна ТУТ

Питання? www.munichkyivqueer.org/пожертви-2/

Коментарі закриті.