новини

Мюнхенсько-український пікнік-бесіда

07.05.2023 | cb — Немає коментарів
0

Й на 2-й рік війdasdни до Мюнхену на прайд приїжджають активіст*ки з України. Всі вони борються: за свою країну, життя, свободу і, звичайно, за видимість і прийняття ЛГБТІК*-людей.

Ми хочемо поспілкуватися, навчитися один в одного боротьбі та поділитися нашими історіями. Як йдеться людям в Україні? Що рухає нами в Мюнхені?

Зустрічайте людей з Києва, Одеси, Харкова та Мюнхена і приносьте свою їжу на пікнік-бесіду від Мюнхен Київ Квір та LesbenSalon. Ми запросили (в алфавітному порядку):

  • Ленні Емсон, КиївПрайд
  • Женя Квасневська, ОдесаПрайд, Queer Home Odesa
  • Анна Шаригіна, Сфера, Харків

Коли: П’ятниця, 23 червня 2023, 18:00
Де: LeZ, Müllerstraße 26
Організатори: Munich Kyiv Queer, LesbenSalon, LeZ

Ви можете допомогти


Індивідуальна допомога Munich Kyiv Queer має власну кампанію зі збору коштів: www.paypal.me/ConradBreyer – це кампанія для підтримки людей в Україні, з якими ми тісно співпрацювали протягом останніх десяти років. Вони наші друзі та партнери. Ми знаємо їх особисто і сумуємо за ними. Проте Munich Kyiv Queer – це ініціативна група, а не асоціація, тому ми не можемо видавати квитанцій про пожертвування. Але ми можемо допомогти швидко, прямо й безбюрократично. І ми це вже робимо.

Допомога ЛГБТІК* організаціям Для підтримки ЛГБТІК* в Україні ми допомогли створити Альянс Queer Emergency Aid Ukraine, до якого залучено багато німецьких правозахисних ЛГБТІК* організацій. Усі ці групи мають доступ до дуже різних правозахисних організаційв Україні та використовують зібрані кошти на терміново необхідну допомогу чи евакуацію квір-людей. Кожна пожертва допомагає і стовідсотково використовується на користь квір-людей в Україні. Тут ви також можете отримати квитанції про пожертвування. Пожертвувати можна ТУТ

Питання? www.munichkyivqueer.org/пожертви-2/

Коментарі закриті.