новини

Хочете поспівати в караоке?

31.03.2023 | cb — Немає коментарів
0

Ви любите співати? Хочете зустрітися з людьми з України, познайомитися з ними і, можливо, завести нових друзів? У такому випадку ми можемо запропонувати вам ідеальну вечірню програму!

Приєднуйтесь до нашого караоке-змагання у вівторок, 11 квітня, з 19:00 в Лесбійсько-квір-центрі LeZ. Люди з Німеччини та України зустрінуться в співочому батлі!

Цього вечора ви можете проявити власний талант, позмагатися з іншими та просто розважитися.

Хочете поспівати в караоке? Фото: Theo Eilertsen Photography / Unsplash

На переможців та переможиць чекають круті призи!

Пісня допомагає знайти нових друзів

Нашою менторською програмою ми хочемо обʼєднати та познайомити ближче українських та німецьких квір-людей.

У довгостроковій перспективі ми сподіваємося, що це призведе до стабільних менторстських звʼязків між наставниками та підопічними з України та Німеччини (менторство один на один). Проте, участь у вечорі не накладає на вас жодних зобовʼязань!

Kруті призи. Графіка: Natalia Nazarenko / NGO “You are not alone”

Коли: вівторок, 11 квітня, о 19:00
Де: LeZ, Мюллерштрассе 26, Мюнхен
Будь ласка, зареєструйтесь тут: mentoring@munichkyivqueer.org
Організатори: Мюнхен Київ Квір, LeZ

Ви можете допомогти


Індивідуальна допомога Munich Kyiv Queer має власну кампанію зі збору коштів: www.paypal.me/ConradBreyer – це кампанія для підтримки людей в Україні, з якими ми тісно співпрацювали протягом останніх десяти років. Вони наші друзі та партнери. Ми знаємо їх особисто і сумуємо за ними. Проте Munich Kyiv Queer – це ініціативна група, а не асоціація, тому ми не можемо видавати квитанцій про пожертвування. Але ми можемо допомогти швидко, прямо й безбюрократично. І ми це вже робимо.

Допомога ЛГБТІК* організаціям Для підтримки ЛГБТІК* в Україні ми допомогли створити Альянс Queer Emergency Aid Ukraine, до якого залучено багато німецьких правозахисних ЛГБТІК* організацій. Усі ці групи мають доступ до дуже різних правозахисних організаційв Україні та використовують зібрані кошти на терміново необхідну допомогу чи евакуацію квір-людей. Кожна пожертва допомагає і стовідсотково використовується на користь квір-людей в Україні. Тут ви також можете отримати квитанції про пожертвування. Пожертвувати можна ТУТ

Питання? www.munichkyivqueer.org/пожертви-2/

Коментарі закриті.