новини

#FundReise День 9 – Дякуємо!

14.12.2022 | cb — Немає коментарів
0

Сиббіла перебуває в Україні вже десять днів. Вона була в Києві, Одесі, відвідала наших партнерів та друзів, отримала власний досвід війни. Вона розуміє, що війна Росії проти України – це війна проти мирного населення, війна проти всіх, і ми повинні  підтримати людей. Зима буде страшенно важкою. І ви, шановні читачі, супроводжували нас на цьому шляху своєю увагою та пожертвами. Сибілла хоче подякувати вам за це!

Це блог Сибілли фон Тідеманн, співзасновниці Мюнхен Київ Квіру. Вона не хотіла просто спостерігати за тим, що відбувається в Україні, і поїхала туди сама. Вона вже кілька днів відвідує там наших друзів та партнерів, звітує та збирає пожертви.

Електроенергія: наразі ні (сюрприз. Ні)
Температура: тепло на душі
Барометр пожертв: 7018,67 з 18 000 євро
Особливі події: Ви!
Всі записи в блозі: Поїздка Сібілли #FundReise до Києва в розпал війни


Знову ж таки, я не змогла передбачити регулярні вечірні відключення електроенергії. Ні електрики, ні інтернету.

Сибілла у Києві 14 грудня 2022 року. Фото: Sibylle von Tiedemann

На своєму iPad я почала писати дві статі для свого блогу, але  немає інтернету. На смартфоні є мобільний інтернет, але я не маю доступу до своїх історій на цьому пристрої, за іронією долі. Надворі темно, ожеледь та слизько. Я більше не хочу виходити.

Цей блог – я пишу його для вас. І для себе. Опрацювати цю війну. Це вражаючий досвід.

Тут ведеться війна проти мирного населення

Війна проти Ольги, спортсменки-ентузіастки. Проти начальника Ольги, яка подарувала мені книгу з історії України. Проти друга Ольги, альпініста Вані, який розповів мені про катакомби. Війна проти доброзичливої адміністраторки готелю в Одесі. Проти харків’янина Саші, який тримає кав’ярню в Києві. Проти Лєни, яка вважає мене хороброю.

Це війна проти Едварда і його кішки Каї, які живуть зі мною в одній квартирі. Проти танцюючих літніх людей на станції метро “Театральна”, які подарували радість стільком людям. Проти касира, яка в темряві акуратно записує номери товарів. Проти дітей, які сьогодні вранці перебували в бункері метро.

Це війна проти всіх

І тут на допомогу приходите ви. Читачі, які мене мотивують. Донори, які допомагають людям вижити та пережити свої проблеми.

Без нашої підтримки з боку Заходу тут нічого не вийде. Не взимку.

Тут темно, тут холодно.

Без людей немає України.

Дякую!

Дякую, що ви були з нами, що ви є компанією з #FundReise. Дякую, що не відвертаєтесь.

Сибілла на CSD в Мюнхені, липень 2022 року. Фото: MKQ

#FundReise #MunichKyivLove #18000 Euro

Ви можете допомогти


Індивідуальна допомога

Munich Kyiv Queer має власну кампанію зі збору коштів: www.paypal.me/ConradBreyer – це кампанія для підтримки людей в Україні, з якими ми тісно співпрацювали протягом останніх десяти років. Вони наші друзі та партнери. Ми знаємо їх особисто і сумуємо за ними. Проте Munich Kyiv Queer – це ініціативна група, а не асоціація, тому ми не можемо видавати квитанцій про пожертвування. Але ми можемо допомогти швидко, прямо й безбюрократично. І ми це вже робимо.

Допомога жертвам війни

Асоціація “Міст до Києва” підтримує людей, які потребують допомоги, особливо дітей та багатодітні сім’ї.

  • Одержувач: Brücke nach Kiew e.V.
  • Банк: Raiffeisenbank München Süd eG
  • IBAN: DE74 7016 9466 0000 0199 50
  • BIC: GENODEF1M03
  • Ключове слово: #FundTravel

Квитанція про пожертвування може бути видана на суму від 200 євро і більше.

Допомога ЛГБТІК* організаціям

Для підтримки ЛГБТІК* в Україні ми допомогли створити Альянс Queer Emergency Aid Ukraine, до якого залучено багато німецьких правозахисних ЛГБТІК* організацій. Усі ці групи мають доступ до дуже різних правозахисних організаційв Україні та використовують зібрані кошти на терміново необхідну допомогу чи евакуацію квір-людей. Кожна пожертва допомагає і стовідсотково використовується на користь квір-людей в Україні. Тут ви також можете отримати квитанції про пожертвування. Пожертвувати можна ТУТ

Питання? www.munichkyivqueer.org/пожертви-2/

Коментарі закриті.