новини

Мюнхен Київ Кабаре – драг для ЛГБТІК* в Україні 

20.11.2022 | cb — Немає коментарів
0

З нагоди десятирічного квір-побратимства між Мюнхеном та Києвом, артисти з Мюнхена об’єднали свої зусилля з членами Мюнхен Київ Квір, щоб зібрати кошти для квір-людей в Україні, які яких торкнулася війни. Вони пропонують вам розважальний вечір-кабаре!

Драг-квін з Мюнхена Вікі Вояж проведе для гостей огляд тур місцевою сценою кабаре; але перш ніж все почнеться, їх привітають “Об’єднані королеви Мюнхена”.  І вже тоді ви увійдете до шоу-зали! 

Ruby Tuesday. Photo: Verena Gremmer

Коли завіса нарешті підніметься, на глядачів буде очікувати багато цікавого: 

  • російсько-німецький драг-король Перрі Стройка презентує маскулінність з шармом і білизною в блискітках
  • драг-квінг Меррітт Окрасі з України – диво поп-політичного мистецтва
  • “продавець реальності” Маркус Лейманн поєднує магію з інтелектуальною комедією. 
  • далі черга Рубі Тьюздей, enfant terrible німецького бурлеску. На сцені стає гаряче! 
  • потім на сцену виходить вишукана українська драг-амбасадорка Саманта Джексон. Вона має чудову сценічну присутність і ще кращий голос. 
  • І останньою, але не менш важливою, виступить Вірієна. Вона буде ще однією музичною представницею України від імені Мюнхен Київ Квір.

На вході наша команда буде чекати на вас за інформаційною стійкою, і зможе відповісти на ваші запитання. Також ви можете отримати листівки та інші матеріали. 

Коли: П’ятниця, 9 грудня 2022 року, 20:00; вхід о 18:30
Де: Drehleiher, Rosenheimer Straße 123
Квитки: ТУТ
Організатори: Ruby Tuesday, Munich Kyiv Queer


Ви можете допомогти:

Індивідуальна допомога

Munich Kyiv Queer має власну кампанію зі збору коштів: www.paypal.me/ConradBreyer – це кампанія для підтримки людей в Україні, з якими ми тісно співпрацювали протягом останніх десяти років. Вони наші друзі та партнери. Ми знаємо їх особисто і сумуємо за ними. Проте Munich Kyiv Queer – це ініціативна група, а не асоціація, тому ми не можемо видавати квитанцій про пожертвування. Але ми можемо допомогти швидко, прямо й безбюрократично. І ми це вже робимо.

Допомога ЛГБТІК* організаціям

Для підтримки ЛГБТІК* в Україні ми допомогли створити Альянс Queer Emergency Aid Ukraine, до якого залучено багато німецьких правозахисних ЛГБТІК* організацій. Усі ці групи мають доступ до дуже різних правозахисних організаційв Україні та використовують зібрані кошти на терміново необхідну допомогу чи евакуацію квір-людей. Кожна пожертва допомагає і стовідсотково використовується на користь квір-людей в Україні. Тут ви також можете отримати квитанції про пожертвування. Пожертвувати можна ТУТ

Питання? www.munichkyivqueer.org/пожертви-2/

Коментарі закриті.