новини

Шукаємо житло

14.11.2022 | cb — Немає коментарів
0

Допоможіть, якщо можете: Артем – гей з Харкова, 34 роки. Наразі він разом з матір’ю змушений їхати до Європи після того, як їхній будинок було зруйновано. Вони більше не відчувають себе в безпеці.

На відео Артем розповідає свою історію. Натисніть на картинку:

Артеме. Відео: приватне

Ми підтримали його грошима. Зараз ми намагаємося знайти місце, де можна було б розмістити Артема тут, у Німеччині, і шукаємо приватне житло для нього та його матері, яке б забезпечувало певний захист.

Оскільки пропозицій по всій країні майже не залишилося, ми намагаємося допомогти цим відео, яке він нам надіслав. Йдеться про тимчасове рішення.

Напишіть нам!

Артем – доброзичливий, не складний гей, як він сам каже. Якщо ви можете допомогти – напишіть нам, будь ласка. Ми дбаємо про них. Або у вас є питання? Тоді пишіть на info@MunichKyivQueer.org.


Ви можете допомогти:

Індивідуальна допомога

Munich Kyiv Queer має власну кампанію зі збору коштів: www.paypal.me/ConradBreyer – це кампанія для підтримки людей в Україні, з якими ми тісно співпрацювали протягом останніх десяти років. Вони наші друзі та партнери. Ми знаємо їх особисто і сумуємо за ними. Проте Munich Kyiv Queer – це ініціативна група, а не асоціація, тому ми не можемо видавати квитанцій про пожертвування. Але ми можемо допомогти швидко, прямо й безбюрократично. І ми це вже робимо.

Допомога ЛГБТІК* організаціям

Для підтримки ЛГБТІК* в Україні ми допомогли створити Альянс Queer Emergency Aid Ukraine, до якого залучено багато німецьких правозахисних ЛГБТІК* організацій. Усі ці групи мають доступ до дуже різних правозахисних організаційв Україні та використовують зібрані кошти на терміново необхідну допомогу чи евакуацію квір-людей. Кожна пожертва допомагає і стовідсотково використовується на користь квір-людей в Україні. Тут ви також можете отримати квитанції про пожертвування. Пожертвувати можна ТУТ

Питання? www.munichkyivqueer.org/пожертви-2/

Коментарі закриті.