новини

Різдвяний концерт на підтримку ЛГБТІК*

12.11.2022 | cb — Немає коментарів
0

Після дуже напруженого часу, пов’язаного з коронавірусом, ми нарешті знову очікиємо на барвисте, святкове музичне дійство. В перший день адвенту Monaccord 2022, об’єднання семи квір мюнхенських хорів та оркестрів, представить нам різдвяну програму в церкві св. Лукаса, що в мюнхенському районі Лехель.

Понад 100 співаків та музикантів надають приклад різноманіття та прийняття в громаді, парафіях та місті загалом.

Graphics: Monaccord

Сім квір-ансамблів Monaccord – це жіночий біг-бенд Groove Sistaz, Lilamunde, лесбійський хор Melodiva, мюнхенський гей-хор Philhomoniker, Rainbow Sound Orchestra Munich, Regenbogenchor München і Queerilla Singers. З нетерпінням чекаємо на вас!

Райдужний адвент

Вхід вільний, але пожертви на користь фонду допомоги українським біженцям від Мюнхен Київ Квір дуже вітаються.

Прохання під час концерту бути у медичній масці.

Коли: неділя, 27 листопада 2022, о 16.00, початок о 15.40.
Де: костел св. Лукаса, площа Маріанненплац
Контакти: info@MunichKyivQueer.org
Організатори: Monaccord 2022


Ви можете допомогти:

Індивідуальна допомога

Munich Kyiv Queer має власну кампанію зі збору коштів: www.paypal.me/ConradBreyer – це кампанія для підтримки людей в Україні, з якими ми тісно співпрацювали протягом останніх десяти років. Вони наші друзі та партнери. Ми знаємо їх особисто і сумуємо за ними. Проте Munich Kyiv Queer – це ініціативна група, а не асоціація, тому ми не можемо видавати квитанцій про пожертвування. Але ми можемо допомогти швидко, прямо й безбюрократично. І ми це вже робимо.

Допомога ЛГБТІК* організаціям

Для підтримки ЛГБТІК* в Україні ми допомогли створити Альянс Queer Emergency Aid Ukraine, до якого залучено багато німецьких правозахисних ЛГБТІК* організацій. Усі ці групи мають доступ до дуже різних правозахисних організаційв Україні та використовують зібрані кошти на терміново необхідну допомогу чи евакуацію квір-людей. Кожна пожертва допомагає і стовідсотково використовується на користь квір-людей в Україні. Тут ви також можете отримати квитанції про пожертвування. Пожертвувати можна ТУТ

Питання? www.munichkyivqueer.org/пожертви-2/

Коментарі закриті.