новини

«Все дуже складно»

31.10.2022 | cb — Немає коментарів
0

Востаннє, коли ми чули Марту, вона виглядала набагато впевненіше. Зараз молода мама просто знесилена. Наша партнерська організація “Ти не один” поцікавилася у неї, як вона почувається сьогодні. Відповідь: вісім місяців війни, жодних доходів, а вона все одно змушена піклуватися про свою дворічну дитину.

Марта намагається робити все, щоб бути поруч з донькою. Вона навіть перестала працювати, бо приватні садочки їй не по кишені, а державні вже давно закрилися. Для перегляду відео натисніть на фото:

Марта. Скріншот / Відео: privat

Ви знаєте Марту з травня 2022 року, коли вона передавала нам вітання з Німеччини. Це була маленька подяка за допомогу, яку вона отримала.

Вона все ще хоче вірити, що Україна переможе у війні і все буде добре, але наразі їй потрібні гроші на одяг, їжу та засоби гігієни. “На жаль, ми не отримуємо жодної державної соціальної допомоги, тому все дуже і дуже складно”.


Ви можете допомогти:

Індивідуальна допомога

Munich Kyiv Queer має власну кампанію зі збору коштів: www.paypal.me/ConradBreyer (фото нижче) – це кампанія для підтримки людей в Україні, з якими ми тісно співпрацювали протягом останніх десяти років. Вони наші друзі та партнери. Ми знаємо їх особисто і сумуємо за ними. Проте Munich Kyiv Queer – це ініціативна група, а не асоціація, тому ми не можемо видавати квитанцій про пожертвування. Але ми можемо допомогти швидко, прямо й безбюрократично. І ми це вже робимо.

Допомога ЛГБТІК* організаціям

Для підтримки ЛГБТІК* в Україні ми допомогли створити Альянс Queer Emergency Aid Ukraine, до якого залучено багато німецьких правозахисних ЛГБТІК* організацій. Усі ці групи мають доступ до дуже різних правозахисних організацій в Україні та використовують зібрані кошти на терміново необхідну допомогу чи евакуацію квір-людей. Кожна пожертва допомагає і стовідсотково використовується на користь квір-людей в Україні. Тут ви також можете отримати квитанції про пожертвування. Пожертвувати можна ТУТ

Питання? www.munichkyivqueer.org/пожертви-2/

Коментарі закриті.