новини

«КиївПрайд2022: За Україну! За перемогу!»

24.10.2022 | cb — Немає коментарів
0

На знак солідарності 120 000 людей пройшли маршем за Україну на Прайді у Варшаві в червні, українські ЛГБТІК* очолили марш. КиївПрайд та Варшавський прайд вийшли на вулиці в спільному протесті

Дванадцятихвилинний документальний фільм “КиївПрайд2022: За Україну! За перемогу!” розповідає про цей марш, який не зміг відбутися в Україні цього року через війну і знайшов новий тимчасовий дім у Польщі.

KyivPride x WarsawPride.

В інтерв’ю Алекс Білопольські, журналіст_ці-фрілансер_ці та учасник_ці Мюнхен Київ Квір, голова КиївПрайду Ленні Емсон розповість про прайд під час війни, страхи та переживання ЛГБТІК*-спільноти в Україні, а також надії на рівні права та прийняття, які вони пов’язують зі сподіваною перемогою над агресором.

Коли: п’ятниця, 4 листопада 2022 o 19:00
Де: LeZ, Мюллерштрассе 26, Мюнхен
Контакт: info@MunichKyivQueer.org
Організатори: КиївПрайд, LeZ, Мюнхен Київ Квір


Ви можете допомогти:

Індивідуальна допомога

Munich Kyiv Queer має власну кампанію зі збору коштів: www.paypal.me/ConradBreyer (фото нижче) – це кампанія для підтримки людей в Україні, з якими ми тісно співпрацювали протягом останніх десяти років. Вони наші друзі та партнери. Ми знаємо їх особисто і сумуємо за ними. Проте Munich Kyiv Queer – це ініціативна група, а не асоціація, тому ми не можемо видавати квитанцій про пожертвування. Але ми можемо допомогти швидко, прямо й безбюрократично. І ми це вже робимо.

КиївПрайд

Якщо ви хочете підтримати КиївПрайд безпосередньо, ви можете зробити це тут. Своєю пожертвою ви підтримуєте діяльність КиївПрайду, яка робить українське суспільство різноманітнішим. Найважливіше те, що ви можете підтримати коштами шелтер КиївПрайду для ЛГБТІК*-людей, які потребують допомоги, з усіх куточків країни.

Питання? www.munichkyivqueer.org/пожертви-2/

Коментарі закриті.