новини

«Я занімів»

23.10.2022 | cb — Немає коментарів
0


Зазвичай Юрій досить збалансована людина. Принаймні, так він сам себе називає. Але війна змінила його. Він не може виїхати з країни, страждає від відсутності перспектив.

До війни Юрій працював перекладачем, копірайтером, менеджером соціальних мереж для екологічних проектів та місцевих ЛГБТІК* ініціатив. Він розумний хлопець, який вмів користуватися своїми можливостями і дати лад свому життю.

Зараз, з іншого боку, він відчуває себе в пастці. НАТИСНІТЬ НА ВІДЕО

Юрій з Житомира, Україна. Фото: YouTube/Screenshot

Як чоловікові, йому заборонено виїжджати з країни. Він більше не має постійного доходу і часто відчуває себе розгубленим. “Спочатку я був ніби заціпенілим”, – розповідає він.

Також Юрій має проблеми з хребтом. За останні кілька місяців йому довелося заплатити кілька сотень доларів за МРТ-обстеження. І Юрію доведеться витратити кошти на ще багато інших речей, аби повернути підірване здоров’я під контроль.

Юрій потребує допомоги, але намагається залишатися позитивним: “Багато людей в Україні дуже вдячні нашим європейським друзям за те, що вони роблять для нас. Хлопці, я сподіваюся, що все буде добре”.

Куратори: Громадська організація “Ти не один”


Ви можете допомогти:

Індивідуальна допомога

Munich Kyiv Queer має власну кампанію зі збору коштів: www.paypal.me/ConradBreyer (фото нижче) – це кампанія для підтримки людей в Україні, з якими ми тісно співпрацювали протягом останніх десяти років. Вони наші друзі та партнери. Ми знаємо їх особисто і сумуємо за ними. Проте Munich Kyiv Queer – це ініціативна група, а не асоціація, тому ми не можемо видавати квитанцій про пожертвування. Але ми можемо допомогти швидко, прямо й безбюрократично. І ми це вже робимо.

Допомога ЛГБТІК* організаціям

Для підтримки ЛГБТІК* в Україні ми допомогли створити Альянс Queer Emergency Aid Ukraine, до якого залучено багато німецьких правозахисних ЛГБТІК* організацій. Усі ці групи мають доступ до дуже різних правозахисних організаційв Україні та використовують зібрані кошти на терміново необхідну допомогу чи евакуацію квір-людей. Кожна пожертва допомагає і стовідсотково використовується на користь квір-людей в Україні. Тут ви також можете отримати квитанції про пожертвування. Пожертвувати можна ТУТ

Питання? www.munichkyivqueer.org/пожертви-2/

Коментарі закриті.