новини

Звичайний вечір у Sub

27.03.2022 | cb — Немає коментарів
0

З пивом і шампанським, спілкуванням у барі та гарною музикою. Давайте повеселимось, адже у ці дні ми це не так часто робимо.

Війна в Україні, яку розпочала армія Путіна, привела до тисячей смертей і поранень, мільйони тікають з розбомбованих міст, а у особливій скруті перебувають квіри.

Багато залишаються і борються, так, а інші допомагають. Чимало потребують допомоги, не мають доходів чи даху над головою. Втеча часто є останнім варіантом. Як вразлива група, ЛГБТІК* завжди перебували в стресовому стані – особливо під час військового конфлікту, який завдає стільки страждань.

Тому гей-квір-центр Sub організовує благодійний вечір у неділю, 10 квітня, з 19:00 (фото: Bethel Fath, малюнок: Frank Zuber) і збирає гроші для квір-людей з України. Ми говоримо дякую!

Давай поговоримо!

Члени Munich Kyiv Queer та гості з України займають барну стійку. Це традиція, як на фото вище. Костя був одним із ЛГБТІК*-активістів з України, який взяв участь у першому волонтерському волонтерському волонтерському семінарі у 2014 році. Це було давно.

Поговоримо: нам є що розповісти.

Коли: неділя, 10 квітня, 19:00
Контактна особа: Гей-квір-центр Sub, Müllerstraße 14, 80469 Мюнхен
Організатор: Sub, Munich Kyiv Queer

Коментарі закриті.