проекти

Листопад 2019 – Благодійний концерт Isartonics та Philhomoniker

01.10.2019 | cb — Немає коментарів
0

На користь Квір Хоуму в Києві благодійний концерт дають Philhomoniker, мюнхенський гей-хор № 1 та новий хор Isartonics. Квір Хоуми – це невеликі громадські центри, де на волонтерських засадах проходять групи самодопомоги та відпочинку, культурні та політичні акції. Всі сім Квір Хоумів, якими управляла Гей-альянс Україна, нещодавно повинні були зачинити свої двері.

Пожертви з Мюнхена дозволили знову відкрити три будинки – в Одесі, Кривому Розі та Вінниці, цьому сприяла наша програма підтримки. Мюнхен і Київ є містами-побратимами; з 2012 року також пов’язані спільноти ЛГБТІ * обох міст. Контактна група Мюнхен Київ Квір координує співпрацю, наше партнерство поширюється за межі Києва на всю Україну.

Dream a little dream!

Виручка від концерту 10 листопада піде на запланований новий Квір Хоум в Києві. Philhomoniker обіцяють представити програму “The Best of Philhomusical” з хітами Річарда Роджерса і Леонарда Бернштейна.

Isartonics розкачають зал з “Livin’ on a prayer ” Bon Jovi та змусять вас танцювати під “Dream a Little Dream of You”. А пісня “ Run To You” від Pentatonix розкриє повною мірою їх акапельний потенціал!

Коли: Неділя, 10 листопада 2019 Року, 18.00
Де: Kultur-Etage Riem, Еріка-Кремер-Штрассе 8, Мюнхен
Контакти: Мартін Геррітс
Організатори: Isartonics, Philhomoniker, Мюнхен Київ Квір

Залишити відповідь