проекти

Березень 2019 – Suburbia, me! Виставка, читання, музика

03.01.2019 | cb — Немає коментарів
0

Іван живе в передмісті, по той бік Дніпра, далеко від київських живописних вулиць та парків. Він працює вчителем. Свій гомосексуалізм він тримає в таємниці. Іван живе разом зі своєю матір’ю. Щоб побути наодинці, він досліджує на вихідних свій район і фотографує. Сцени через об’єктив його камери відображають життя маленького передмістя.

За кожним мотивом приховується якась історія. Історії розповідають про самого Івана, інколи про Брутт.  Це назва улюбленого шоколаду Івана, а також його вигадане ім’я,  під яким він веде свій блог. Брутт веде життя, яке Іван не може собі дозволити, як гомосексуаліст в Україні. Іван тільки спостерігає і виливає це в свої історії, повні поезії і водночас шокуючі.

Ми покажемо Вам 12 фотографій Івана в мовній школі Едельтрауд, а також презентуємо каталог і тексти. Читати тексти в день відкриття виставки буде Герберт Шефер.

Вечір позпочнеться з привітального слова від Лідії Дітріх, керівником Мюнхенської Жіночої Допомоги, та Дмитра Шевченка, консула від Генерального Консульства України в Мюнхені. Почесний гість – Сюзанна Парч, яка написала передмову до каталогу виставки. Також очікуйте на прем’єру – мюнхенській електро-інді гурт Squareplatz презентує три нові пісні.

Коли: неділя, 17 березня (відкриття о 18:00) по неділю, 14 квітня 2019. Фотографії Івана Моона, читатиме Герберт Шефер, гратимуть Squareplatz, вітальне слово від Лідії Дітріх та Дмитра Шевченка
Де: Edeltraud, Deutschzentrum München e.V., Landwehrstr. 44, Rückgebäude, 80336 München
Контакт: Конрад Брайєр
Організація: CSD München, Munich Kyiv Queer, відділ культури Мюнхенської міської адміністрації, Münchner Regenbogen-Stiftung

Залишити відповідь